Content voor Ingelogde Gebruikers

Blijf productief en gefocust door het dragen van compressiekousen

Veel beroepen vragen veel van onze benen en voeten, of je nu een staand beroep hebt of een zittend beroep. Wil je fit en energiek blijven? Zowel tijdens als na je werkdag? Zodat je nog energie hebt na je werk om bijvoorbeeld te gaan sporten? Start dan met het dragen van compressiekousen!

De hele dag prettig werken

Veel beroepen vragen veel van onze benen en voeten. Maar bij andere beroepen krijgen die juist te weinig beweging. Heb jij een staand beroep of zit je juist de hele dag als je aan het werk bent? Dan kan het dragen van compressiekousen ervoor zorgen dat je minder last hebt van zware en vermoeide benen. Ook kunnen compressiekousen onrustige benen voorkomen. Met als resultaat dat jij gefocust en productief blijft en de hele dag door prettig kunt werken.

Compressiesokken bij een zittend of staand beroep

Door de kantoorbanen en het thuiswerken van tegenwoordig brengen we veel tijd door achter een bureau. In ons drukke bestaan schiet voldoende beweging tussendoor er vaak bij in. Een ommetje maken tijdens pauzes is aan te raden om weer in beweging te komen, maar ook dit zit er voor veel medewerkers niet altijd in. Er zijn natuurlijk ook talloze beroepen waarbij werknemers juist veel staan en lopen. Zoals verpleegkundigen, horecamedewerkers, kappers en beroepen in de bouw. De compressiekousen uit het assortiment van 1010 Fitwear bieden je vele voordelen, als je een zittend of staand beroep hebt.

De voordelen en kenmerken van compressiekousen op je werk:

• Present with benefits. Wees lief voor jezelf of voor iemand anders!
• Stijlvolle compressiekousen voor op je werk;
• Perfecte anatomische pasvorm;
• Speciaal ontwerp dat de bloedsomloop stimuleert;
• Vocht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd;
• De hele dag fitte en vitale benen als je aan het werk bent en ook na je werk;
• Bijzonder comfortabel door het gebruik van ademende materialen;
• Materiaal van de hoogste kwaliteit voor gegarandeerd lang draagplezier;
• Helpt het ontstaan van spataderen te voorkomen;
• Helpt om het ontstaan van trombose te voorkomen.

Hoe werken compressiekousen?

Door de zwaartekracht stroomt het vocht en het bloed in het lichaam naar je voeten. Compressiekousen helpen om het weer naar boven te laten stromen. Bij de enkels wordt de hoogste druk (compressie) gegeven. Daardoor wordt de kuitspier ondersteund en het bloed terug naar boven geduwd. Op die manier creëren compressiekousen een optimale bloedcirculatie. Onrustige en vermoeide benen, spierpijn en blessures worden hiermee voorkomen.

Waarom zijn compressiesokken presents with benefits?

Als je compressiekousen cadeau geeft, snijdt het mes voor werkgever en werknemer aan maar liefst vijf kanten. De werknemer voelt zich fitter en diens prestaties gaan daardoor omhoog. Ook voelt de werknemer zich gewaardeerd (die krijgt een cadeau en de werkgever ziet dat de medewerker een ‘zwaar’ beroep uitoefent). De inzet verbetert, ziekteverzuim daalt en daardoor is het geven van compressiekousen een vorm van duurzaam ondernemen. Daarnaast helpt het klachten zoals spataderen en trombose te voorkomen.

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken
zoeken
Winkelwagen