Content voor Ingelogde Gebruikers

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ruilen en retour

Mama Tights kunnen wij niet retour nemen wanneer deze gedragen zijn. Deze kousen kunnen niet worden geretourneerd omdat het om een hygieneproduct gaat. Wij moeten 100% kunnen garanderen dat onze producten nieuw zijn. Je zou zelf ook geen kousen willen dragen die al door een ander gedragen zijn. Gaat het om een ander product of heb je de kousen alleen uit de verpakking gehaald om te beoordelen en is de verpakking nog helemaal intact, dan kun je de overeenkomst uiteraard herroepen.

Je hebt dan het recht om – binnen een termijn van 14 dagen – zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde – die niet de vervoerder is – het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kun je ons via een verklaring op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wilt herroepen. Dit doe je door het retour aan te melden via het retourformulier.

Volg deze stappen om te retourneren.

1. Meld het product via info@1010fitwear.com aan voor retourzending.

2. Stuur het pakket retour naar Dorpsstraat 1010,1724RG Oudkarspel. Voeg het eventueel ingevulde retour formulier bij het pakket (alleen als u gebruik maakt van het Europees modelformulier inzake herroepingsrecht).

3. Geld terug – Binnen 7 dagen na ontvangst van de retour storten wij het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons dan nemen we contact met u op.

Ik heb nog vragen, hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons altijd even een mail sturen, ons e-mailadres is hey@1010fitwear.com.

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken
zoeken
Winkelwagen