Content voor Ingelogde Gebruikers

Tamara Hof

Ik ben Tamara. In mijn dagelijks leven werk ik als kapster en sta eigenlijk de hele dag op mijn benen! Op zich dacht ik dat ik daar nooit zoveel last van had, of dacht gewoon dat de kleine ongenoegen die er dan toch wel van had gewoon bij hoorde in mijn vak! Bijvoorbeeld als je een drukke dag had gehad dat je benen wat zwaar en onrustig aanvoelde of wat warm aanvoelde.

Toen Marlies mij vertelde over de werkcompressie kousen was ik toch wel nieuwsgierig wat het zou doen!de kousen werden netjes op maat gemaakt en snel geleverd. Haar advies was om er eerst eens eentje aan te doen om het verschil te kunnen voelen… nou dat verschil was er vrijwel meteen wel degelijk! Dus ik wilde eigenlijk meteen de andere ook aan!

Ik moet zeggen ze zitten echt heerlijk en merk niet dat het anders zit dan gewone kousen. Het knelt niet en het geeft gewoon meteen verlichting aan je benen, waardoor je dus na je werkdag gewoon nog energie en geen zware benen meer hebt. Mijn schoonmoeder heeft lipoedeem benen dus nog veel meer last. En die is er ook helemaal blij mee! Ik zou het echt iedereen aanraden, ook de mensen met andere beroepen. Dit is voor mij echt een uitkomst!! Ik draag de MJ-1 city.

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken
zoeken
Winkelwagen