Content voor Ingelogde Gebruikers

Geef jezelf of een ander fitheid en energie kado!

De kappers  mogen weer open!!!

Eindelijk weer naar de kapper, lekker wassen, knippen, kleuren, weer een frisse coupe. Dat wordt voor de kappers overuren draaien om al hun klanten op korte termijn te kunnen helpen.

Wanneer je als kapper werkt dan wordt er een behoorlijk beroep gedaan op je benen, je zult het wel herkennen aan het einde van de dag, zware, vermoeide of onrustige benen. Zeker na deze intensieve werkdagen!

Doe jezelf en je benen een plezier en gun jezelf een paar werkcompressie kousen, deze kousen geven jouw benen de hele dag ondersteuning waardoor je fitter en energieker kunt werken en je aan het eind van de dag nog energie over hebt om bijv te gaan sporten.

Dit is een mooi kado voor jezelf of een ander die je ook meer fitheid en energie gunt.

Wat doet een compressie kous: Door het speciale drukverloop in de kousen rondom de enkel de hoogste druk en deze loopt af richting de kuit, wordt de werking van de kuitspierpomp optimaal ondersteund en verbetert de afvoer van vocht en afvalstoffen uit de benen. De verbeterde bloedcirculatie zorgt voor meer zuurstof in de spieren, waardoor je benen fitter en energieker voelen.

Wil je de kousen aan iemand kado doen, bestel er dan een kadoverpakking bij dan pakken wij het mooi voor jou in!

 

Lees de ervaring van Kapster Tamara Hof.

 

 

Scroll naar boven
×zoeken
Zoeken
zoeken
Winkelwagen